Woontextiel

placemat voorbeeld

Voor in je huis maak ik ook de leukste en fijnste spullen: een plaid voor op de bank in je favoriete kleuren, kussens van gered textiel, prachtige theedoeken in de kleuren van je mooie nieuwe keuken, of een leuke placemat om cadeau te geven aan die bijzondere vriendin.

Misschien heb je zelf gelijk een idee voor een mooie tafelloper of sjieke servetten, of nog iets heel anders? Je kunt in de webshop kijken voor inspiratie, of je eigen idee bespreken met mij voor een uniek ontwerp. Zelfs een grappig patroontje als rand op een placemat is mogelijk.

Een heel ander voorbeeld zie je hier – een weefsel dat geïnspireerd is door de kleuren van mijn tuin in de zomer: roze-rode rozen, paarsblauwe akeleien, gele schijnpapavers … en het groen natuurlijk van alle bladeren van bomen en struiken!

Het hangt in mijn huis aan de deur van de gang naar de keuken, omdat daar glas in zit zie je het weefsel van beide kanten. En die zijn – grappig genoeg  – verschillend, omdat het een weefsel in twee aparte lagen is.

zomertuin
Winkelwagen